O NAMA

Iskustvo i znanje od 1984. - Tvrtka posluje od davne 1984. godine sa sjedištem u Pleternici, gradiću na ušću rijeke Londže u Orljavu, a podno Požeške gore u Slavoniji, kraju poznatijem pod nazivom Valis Aurea od davnina cijenjen po plodnoj zemlji i marljivim ljudima. Ideja o proizvodnji vrata pretočena u konkretan posao, jasni ciljevi razvoja i veliki trud nekolicine entuzijasta, učinio je našu firmu prepoznatljivom na domaćem i inozemnom tržištu.
 
Moderna tehnologija i kvaliteta - Od samih početaka smo usmjereni modernoj tehnologiji. Usavršavanje i razvoj novih proizvoda s posebnim naglaskom na kvaliteti, naše su trajne odrednice. Proizvodnja se bazira na CNC tehnologiji visoke fleksibilnosti što omogućuje brzu prilagodbu novim programima, zadovoljavajući najdelikatnije želje kupaca. Obuka kadrova u inozemstvu, zapošljavanje programera i visokoobrazovanih mladih ljudi drvoprerađivačke struke, odgovor je na zahtjev današnjeg tržišta koje se u Hrvatskoj sve više profilira prema kriterijima i standardima zapadne Europe.
 
Priznata kvaliteta i reference - Takva poslovna, a posebno kadrovska politika dovela nas je u sferu proizvodnje vrata, namještaja i rasvjete vlastitog dizajna. Jednostavne linije te potrebna funkcionalnost karakteristike su koje krase naše proizvode. Opremanje stambenih objekata, hotela, javnih ustanova poput škola, dječjih vrtića, knjižnica, konferencijskih i koncertnih dvorana naša su specijalnost. Mnogobrojne reference dokaz su našeg uspjeha, ali i obveza za daljnje usavršavanje.
 
Mi Vaše ideje pretvaramo u konkretan proizvod.