O NAMA

[pb_row][pb_column span="span12"][pb_text width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Iskustvo i znanje od 1984. - Tvrtka posluje od davne 1984. godine sa sjedištem u Pleternici, gradiću na ušću rijeke Londže u Orljavu, a podno Požeške gore u Slavoniji, kraju poznatijem pod nazivom Valis Aurea od davnina cijenjen po plodnoj zemlji i marljivim ljudima. Ideja o proizvodnji vrata pretočena u konkretan posao, jasni ciljevi razvoja i veliki trud nekolicine entuzijasta, učinio je našu firmu prepoznatljivom na domaćem i inozemnom tržištu.
 
Moderna tehnologija i kvaliteta - Od samih početaka smo usmjereni modernoj tehnologiji. Usavršavanje i razvoj novih proizvoda s posebnim naglaskom na kvaliteti, naše su trajne odrednice. Proizvodnja se bazira na CNC tehnologiji visoke fleksibilnosti što omogućuje brzu prilagodbu novim programima, zadovoljavajući najdelikatnije želje kupaca. Obuka kadrova u inozemstvu, zapošljavanje programera i visokoobrazovanih mladih ljudi drvoprerađivačke struke, odgovor je na zahtjev današnjeg tržišta koje se u Hrvatskoj sve više profilira prema kriterijima i standardima zapadne Europe.
 
Priznata kvaliteta i reference - Takva poslovna, a posebno kadrovska politika dovela nas je u sferu proizvodnje vrata, namještaja i rasvjete vlastitog dizajna. Jednostavne linije te potrebna funkcionalnost karakteristike su koje krase naše proizvode. Opremanje stambenih objekata, hotela, javnih ustanova poput škola, dječjih vrtića, knjižnica, konferencijskih i koncertnih dvorana naša su specijalnost. Mnogobrojne reference dokaz su našeg uspjeha, ali i obveza za daljnje usavršavanje.
 
Mi Vaše ideje pretvaramo u konkretan proizvod.
 
 

[/pb_text][/pb_column][/pb_row]

[pb_row][pb_column span="span12"][pb_socialicon el_title="Social" shape="circle" icon_size="small" icon_bg_color="custom" custom_bg_color="#000000" appearing_animation="0" css_suffix="jsn-1st-social" ][pb_socialicon_item heading="Facebook" link_url="https://www.facebook.com/Lignor-doo-974595235901662/" icon="fa fa-facebook" ][/pb_socialicon_item][pb_socialicon_item heading="Instagram" link_url="https://www.instagram.com/lignor_woodlight/" icon="fa fa-instagram" ][/pb_socialicon_item][/pb_socialicon][/pb_column][/pb_row]